domingo, 11 de febrero de 2007

BALMÓN, el millor per Cornellà

Cornellà ha esdevingut un espai humà de convivència i progrés. Una ciutat d'oportunitats per a tothom. Avui, el diàleg, el lleure, la cultura i noves il·lusions presideixen la vida als nostres barris. Ha estat el triomf de la convivència i és el resultat del progrés que any rere any hem construint entre totes i tots.

Els nous equipaments i serveis que avui ofereix la ciutat, la renovació dels barris, l'impuls creixent d'una consciència ecològica, l'atenció permanent a la població més feble i depenent, la millora dels equipaments educatius i la qualitat de l'escola pública, la seguretat com a garantia de millor convivència, la continua modernització del sector comercial i econòmic, l'ús de les noves tecnologies a la ciutat, la vitalitat cultural i esportiva, l'increment d'habitatge públic per els joves són, en el seu conjunt, algunes de les realitats de la nostra ciutat.

Ha estat l'esforç, el compromís i el treball de molta gent. De molts homes i dones que han cregut que era possible capgirar la dura realitat que van trobar-se els primers governs municipals democràtics. Finalment, totes i tots hem guanyat.

Però hi ha d'haver-hi més. Queden molts reptes per assolir a Cornellà i arreu. Tal vegada el camí sigui el propi objectiu, perquè és treballant
col·lectivament com assolirem les fites més difícils: és possible un món més just, més sostenible ecològicament, més solidari, on el progrés no generi exclusions.

Els homes i dones signants d'aquest manifest volem així expressar el nostre compromís en un projecte col·lectiu de ciutat d'oportunitats, qualitat i progrés.
Un projecte obert, plural i integrador: el projecte de ciutat per Cornellà que encapçalarà l'Antonio Balmón a les properes eleccions municipals de maig de 2007.

La iniciativa ciutadana d'aquest manifest de suport a l'Antonio Balmón, és el resultat de la convicció d'un grup d'homes i dones que la seva elecció, com Alcalde de Cornellà, és la millor garantia pel desenvolupament d'una acció política en l'àmbit municipal que farà realitat les aspiracions de la immensa majoria de ciutadanes i ciutadans.

L'Antonio Balmón representa avui una nova il·lusió per Cornellà. Conscient dels vells i nous reptes, i coneixedor excepcional de les febleses i les potencialitats de la nostra ciutat. Cornellà encara el segle XXI amb la vitalitat i coratge que l'ha fet ser avui un referent arreu de l'estat. Balmón és el que avui necessita Cornellà: experiència, honestedat, proximitat, fermesa, rigor i vitalitat.

Febrer de 2007

No hay comentarios: